Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

[VIDEO] Verhoog je productiviteit met de HubSpot-plugin voor Outlook

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders op 17-9-20 12:05

Het wisselen tussen HubSpot en je e-mail inbox zorgt voor frictie en komt je productiviteit niet ten goede. Met de HubSpot-plugin voor Office 365, Outlook en Gmail is dat verleden tijd.

Met de plugin krijg je toegang tot handige HubSpot-tools zoals templates, sequences en meetings binnen elke nieuwe e-mail die je gaat versturen. Daarnaast worden ontvangen en verzonden e-mails gelogd en automatisch gesynchroniseerd met HubSpot CRM.

In bovenstaande video laten we je zien hoe de HubSpot-plugin voor Outlook werkt en hoe je deze effectief inzet.

Functies HubSpot-plugin 

Er zijn verschillende functies beschikbaar binnen de HubSpot-plugin voor Office 365 of Outlook. In de video worden deze uitgebreid doorgelopen, maar om een idee te krijgen lichten we deze toepassingen hier kort toe:

Templates

Alle voorbereide e-mailtemplates die je hebt gemaakt binnen HubSpot zijn dankzij de plugin ook direct te gebruiken binnen Outlook. Op deze manier heb je binnen enkele klikken de juiste gepersonaliseerde tekst voor je, die je kan aanpassen naar de behoefte van de contactpersoon die je wilt bereiken.

Sequences

Is direct contact met een lead of prospect nog te vroeg? Stuur een reeks geautomatiseerde e-mails met educatieve content om toch waarde te leveren. Het uiteindelijke doel is dat de ontvanger vanzelf contact met jou opneemt door te reageren op één van jouw e-mails. Op dat moment stopt de reeks automatisch en kun je overgaan tot persoonlijk contact.

Documenten

Verkoopdocumenten zoals PowerPoint’s, Pdf-bestanden of Excel bestanden verwerk je eenvoudig in je e-mails met de HubSpot-plugin. Door deze integratie kun je precies zien of deze bestanden zijn geopend, hoe vaak en wat er binnen de documenten precies is bekeken.  

Meetings

Verlaag de drempel om een afspraak te maken en verwijs de ontvangers van jouw e-mails door naar jouw persoonlijke online Office 365 agenda (Gmail agenda is ook mogelijk). De afspraken en bijhorende gegevens worden automatisch geüpdatet in zowel Office 365 als in HubSpot CRM.

Meer informatie over HubSpot

HubSpot biedt nog veel meer tools en functies die je aan de hand van onze video’s kan ontdekken:

Ontdek de alles-in-één marketingtool HubSpot Marketing Hub
Ontdek de kracht van de HubSpot Sales Hub
Ontdek de HubSpot Service Hub
De ultieme HubSpot CRM demo

Daarnaast vind je alle informatie over de beschikbare functies in ons HubSpot productoverzicht:

Download het productoverzicht

Martijn Rijnders
Geschreven door Martijn Rijnders
Martijn heeft als missie om organisaties te laten zien hoe zij hun bedrijfsresultaat aanzienlijk kunnen verbeteren aan de hand van slimmere marketing en effectief ingericht relatiebeheer. Als oprichter van Systony heeft hij brede kennis van zowel CRM- als marketingautomatisering-software en adviseert hij organisaties hoe deze software het beste geïmplementeerd kan worden.
Wanneer Martijn niet aan het werk is springt hij graag op zijn racefiets of zit hij ergens culinair te genieten.

Gerelateerde artikelen

[VIDEO] Nieuw, de HubSpot Operations Hub

In deze video van onze reeks laten we zien dat HubSpot zich razendsnel ontwikkeld. Dat bewijst het platform nu ook weer met de...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 15 september, 2021
[VIDEO] Wat is HubSpot Lead Scoring en hoe pas je het toe?

Het is weer tijd voor een nieuwe video uit de reeks! In deze video trappen we af met alles wat je moet weten over HubSpot Lead...

Ellen Prins
Door Ellen Prins - 8 september, 2021
[VIDEO] De 6 voordelen van de HubSpot CMS Hub

 

De HubSpot CMS Hub is het eerste en enige CMS dat volledig is geïntegreerd met een CRM-systeem, namelijk HubSpot CRM. Dit...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 1 september, 2021