Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

[VIDEO] Ontdek de kracht van HubSpot Sales Hub in een paar minuten

Maarten de Wit
Door Maarten de Wit op 30-7-20 11:20


Zoek je een tool om jouw verkopers optimaal te ondersteunen? HubSpot Sales Hub is hier de juiste tool voor! In bovenstaande video laten Martijn en Maarten de belangrijkste functies van HubSpot Sales Hub aan je zien.

Wat is HubSpot Sales Hub?

HubSpot Sales Hub is een stand-alone tool van HubSpot die jouw verkoopafdeling helpt om sneller en makkelijker klanten binnen te halen. Het systeem beschikt over een set tijdbesparende functies die je perfect inzicht geven in je leads, prospects en klanten. Ook helpen deze functies je om de klanten beter te kunnen bedienen.

HubSpot Sales Hub is onderdeel van HubSpot, een inmiddels bekende naam in de softwarewereld. HubSpot bestaat uit een gratis CRM-systeem en drie betaalde zogeheten Hubs. Deze Hubs zijn de Sales Hub, Marketing Hub en Service Hub. Ieder systeem is een stand-alone tool, je hoeft dus niet alle functionaliteiten af te nemen. Maar als je CRM en de Hubs combineert, vormen deze een krachtige combinatie.

Sneller en makkelijker klanten binnenhalen met HubSpot Sales Hub

HubSpot Sales Hub is speciaal gemaakt om verkopers optimaal te ondersteunen. Niet alleen kunnen salesmedewerkers efficiënter werken, ook beschikt Sales Hub over vele functies die ervoor zorgen dat je klanten beter kan bedienen.

In bovenstaande video gaan Martijn en Maarten uitgebreid in op de 4 belangrijkste functies van HubSpot Sales Hub. Hieronder hebben wij deze kort op een rij gezet:

 • Snel offertes maken
  Met HubSpot Sales Hub kan je eenvoudig en snel offertes opstellen. Deze kan je digitaal opstellen en direct e-mailen naar je klant. HubSpot geeft je een notificatie wanneer de offerte wordt geopend. In bovenstaande video toont Martijn hoe je een offerte opstelt.

 • Persoonlijke video’s
  Maak digitaal contact persoonlijk door het maken van persoonlijke video’s voor jouw prospects en klanten. Met een webcam maak je eenvoudig een video waarin je bijvoorbeeld uitleg geeft over de offerte of vragen van een klant beantwoord. Ideaal om je verkoopprocessen te ondersteunen!

 • Sequences
  Met HubSpot Sales Hub kan je sequences instellen. Dit zijn reeksen geautomatiseerde e-mails. Aan de hand van ingestelde templates kan een ontvanger een aantal gepersonaliseerde e-mails krijgen. Een groot voordeel is dat de reeks automatisch stopt wanneer een ontvanger reageert. Zo heeft deze niet door dat je geautomatiseerde e-mails stuurt.

 • Workflows
  HubSpot beschikt over krachtige functionaliteiten voor het maken van workflows, die ook beschikbaar zijn in de HubSpot Sales Hub. Zo kan je delen van je verkoopproces automatiseren, zoals het aanmaken van taken, interne e-mails, informatie versturen bij nieuwe opdrachten, et cetera. 

Wil je een persoonlijke demo?

Martijn en Maarten hebben in bovenstaande video de 4 belangrijkste functies van HubSpot Sales Hub laten zien, maar er zijn veel meer functionaliteiten. Wil je deze zien tijdens een persoonlijke demonstratie, wellicht in combinatie met de functies van HubSpot CRM en andere Hubs? Boek dan vrijblijvend een afspraak in de agenda van Martijn of Maarten.

Wil je eerst nog meer lezen over Sales Hub en de andere stand-alone tools van HubSpot? Download dan het HubSpot Productoverzicht!

Download het productoverzicht

 

Maarten de Wit
Geschreven door Maarten de Wit
Maarten is CRM-adviseur bij Systony. Hij staat altijd klaar om organisaties te helpen bij het vinden van een passende CRM-oplossing en ervoor te zorgen dat ieder CRM-project een succes wordt.

Gerelateerde artikelen

[VIDEO] Nieuw, de HubSpot Operations Hub

In deze video van onze reeks laten we zien dat HubSpot zich razendsnel ontwikkeld. Dat bewijst het platform nu ook weer met de...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 15 september, 2021
[VIDEO] Wat is HubSpot Lead Scoring en hoe pas je het toe?

Het is weer tijd voor een nieuwe video uit de reeks! In deze video trappen we af met alles wat je moet weten over HubSpot Lead...

Ellen Prins
Door Ellen Prins - 8 september, 2021
[VIDEO] De 6 voordelen van de HubSpot CMS Hub

 

De HubSpot CMS Hub is het eerste en enige CMS dat volledig is geïntegreerd met een CRM-systeem, namelijk HubSpot CRM. Dit...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 1 september, 2021