Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Welkom HubSpot CRM & Teamleader

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders op 15-10-18 13:29

hubspot crm en teamleader

Als CRM-adviespartij willen wij organisaties zo gericht mogelijk kunnen adviseren. Daarom biedt Systony meerdere CRM-oplossingen. Dit maakt ons uniek in de Benelux.

Om dit kracht bij zetten nemen wij (naast Maximizer CRM en Microsoft Dynamics 365) twee nieuwe CRM-pakketten op in ons portfolio: HubSpot CRM en Teamleader. Nu kunnen wij ieder type organisatie een passend CRM bieden. En daar zijn we best trots op!

  • HubSpot CRM staat voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Het heeft een mooi design en is eenvoudig uit te breiden met krachtige tools voor verkoop, service en marketing.
  • Teamleader legt de focus naast degelijke CRM-functionaliteit ook op krachtig projectmanagement, urenregistratie en facturatie. 

Onze CRM-pakketten vergelijken? Klik hier.

*Meer informatie over Teamleader vindt je vanaf eind oktober op onze website.
Martijn Rijnders
Geschreven door Martijn Rijnders
Martijn heeft als missie om organisaties te laten zien hoe zij hun bedrijfsresultaat aanzienlijk kunnen verbeteren aan de hand van slimmere marketing en effectief ingericht relatiebeheer. Als oprichter van Systony heeft hij brede kennis van zowel CRM- als marketingautomatisering-software en adviseert hij organisaties hoe deze software het beste geïmplementeerd kan worden.
Wanneer Martijn niet aan het werk is springt hij graag op zijn racefiets of zit hij ergens culinair te genieten.

Gerelateerde artikelen

[VIDEO] Nieuw, de HubSpot Operations Hub

In deze video van onze reeks laten we zien dat HubSpot zich razendsnel ontwikkeld. Dat bewijst het platform nu ook weer met de...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 15 september, 2021
[VIDEO] Wat is HubSpot Lead Scoring en hoe pas je het toe?

Het is weer tijd voor een nieuwe video uit de reeks! In deze video trappen we af met alles wat je moet weten over HubSpot Lead...

Ellen Prins
Door Ellen Prins - 8 september, 2021
[VIDEO] De 6 voordelen van de HubSpot CMS Hub

 

De HubSpot CMS Hub is het eerste en enige CMS dat volledig is geïntegreerd met een CRM-systeem, namelijk HubSpot CRM. Dit...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 1 september, 2021