Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

[VIDEO] Nieuw, de HubSpot Operations Hub

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders op 15-9-21 14:15

In deze video van onze reeks laten we zien dat HubSpot zich razendsnel ontwikkeld. Dat bewijst het platform nu ook weer met de toevoeging van de Operations Hub. Met deze Operations Hub werkt het systeem nog intuïtiever en kunnen gebruikers nog meer tijd besparen.

Wat is de Operations Hub?

De Operations Hub is de meest recente HubSpot Hub waardoor gebruikers geen tijd meer kwijt zijn aan het schoonhouden van data. De Operations Hub biedt nog meer mogelijkheden omtrent het koppelen van externe applicaties en workflow automation met custom code. Hierdoor komen veel tijdrovende handelingen te vervallen en kunnen jouw teams zich nog beter richten op belangrijkere taken.

De HubSpot Operations Hub heeft 3 belangrijke kernonderdelen:

Data Sync

Hiermee maakt HubSpot het mogelijk om al jouw applicaties eenvoudig te koppelen aan HubSpot. Zo blijft al jouw klantdata altijd up-to-date in al jouw applicaties en hoeft het niet meer handmatig ingevoerd te worden in meerdere applicaties. En om het nog efficiënter te maken kies je zelf voor één- of tweewegsynchronisatie. HubSpot biedt al koppelingen aan met ruim 60 applicaties waardoor de kans dat jouw app hier tussen zit nog groter wordt.

Programmeerbare Automatisering

Eén van de vele voordelen van HubSpot is het zelf in kunnen stellen van workflows. Hiermee kunnen bepaalde acties geautomatiseerd worden en bespaard de gebruiker kostbare tijd. Waar de standaard workflows tegen grenzen aan lopen, komen deze met de Operations Hub te vervallen. Met de HubSpot Operations Hub kun je custom code en webhooks toepassen waardoor de mogelijkheden oneindig zijn.

Datakwaliteit Automatisering

Met de Operations Hub krijg je ook nog eens de mogelijkheden om al jouw data schoon te houden. Met data-opschoonmogelijkheden in jouw workflow, voorkom je data vervuiling en bespaar je kostbare tijd. Zelfs de kleinste aanpassingen zoals het automatisch toepassen van hoofdletters bij namen is met datakwaliteit automatisering mogelijk.

Met vernieuwde integraties en geoptimaliseerde tools voor betere datakwaliteit en flexibele automatisering geef je jouw HubSpot CRM net die extra boost. HubSpot wil met deze Hub bedrijfsprocessen voor organisaties dan ook makkelijker en efficiënter maken, waardoor bedrijven zich nog beter kunnen richten op hun groei.

Benieuwd naar hoe de HubSpot Operations Hub jouw HubSpot CRM nog meer een boost kan geven? Maak dan een afspraak met onze experts!

advies gesprek systony

Martijn Rijnders
Geschreven door Martijn Rijnders
Martijn heeft als missie om organisaties te laten zien hoe zij hun bedrijfsresultaat aanzienlijk kunnen verbeteren aan de hand van slimmere marketing en effectief ingericht relatiebeheer. Als oprichter van Systony heeft hij brede kennis van zowel CRM- als marketingautomatisering-software en adviseert hij organisaties hoe deze software het beste geïmplementeerd kan worden.
Wanneer Martijn niet aan het werk is springt hij graag op zijn racefiets of zit hij ergens culinair te genieten.

Gerelateerde artikelen

[VIDEO] Ontdek de HubSpot Operations Hub

HubSpot blijft zich ontwikkelen! Een onderdeel van deze ontwikkeling is het lanceren van een nieuwe Hub, de HubSpot Operations...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 19 oktober, 2021
Nieuw | HubSpot Operations Hub

Lang geleden is HubSpot begonnen met de HubSpot Marketing Hub om Inbound Marketing mogelijk te maken voor MKB’ers. Na het...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 23 april, 2021