Welkom HubSpot CRM & Teamleader

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders op 15-10-18

hubspot crm en teamleader

Als CRM-adviespartij willen wij organisaties zo gericht mogelijk kunnen adviseren. Daarom biedt Systony meerdere CRM-oplossingen. Dit maakt ons uniek in de Benelux.

Om dit kracht bij zetten nemen wij (naast Maximizer CRM en Microsoft Dynamics 365) twee nieuwe CRM-pakketten op in ons portfolio: HubSpot CRM en Teamleader. Nu kunnen wij ieder type organisatie een passend CRM bieden. En daar zijn we best trots op!

  • HubSpot CRM staat voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Het heeft een mooi design en is eenvoudig uit te breiden met krachtige tools voor verkoop, service en marketing.
  • Teamleader legt de focus naast degelijke CRM-functionaliteit ook op krachtig projectmanagement, urenregistratie en facturatie. 

Onze CRM-pakketten vergelijken? Klik hier.

*Meer informatie over Teamleader vindt je vanaf eind oktober op onze website.
Martijn Rijnders
Geschreven door Martijn Rijnders
Martijn heeft als missie om organisaties te laten zien hoe zij hun bedrijfsresultaat aanzienlijk kunnen verbeteren aan de hand van slimmere marketing en effectief ingericht relatiebeheer. Als oprichter van Systony heeft hij brede kennis van zowel CRM- als marketingautomatisering-software en adviseert hij organisaties hoe deze software het beste geïmplementeerd kan worden.
Wanneer Martijn niet aan het werk is springt hij graag op zijn racefiets of zit hij ergens culinair te genieten.

Gerelateerde artikelen

Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018
Mark al 12,5 jaar in dienst bij Systony

Mark Serlier is deze maand 12,5 jaar in dienst bij Systony. Reden voor gebak!

In 2006 kwam Mark ons team versterken als...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 21 september, 2018