Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Vernieuwde lay-out voor ons blog

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 16-11-15

blog-lay-out.jpg

Misschien heb je het al gezien. We hebben het uiterlijk van ons blog een make over gegeven. Veranderingen op het internet volgen zich in razend tempo op en hierbij veranderen de gebruikersgewoonten mee. Om de lezer een optimale leeservaring te bieden, hebben wij ons blog hierop aangepast.

Minder afleiding

Als je een interessant artikel leest, dan wil je niet afgeleid worden door allerlei andere zaken. Daarom hebben wij de balk aan de zijkant weggehaald, zodat het nog meer draait om de tekst van het artikel.

Bekijk het verschil:

zijbalk is verplaatst

De functies in de balk aan de zijkant zijn niet verdwenen, maar verplaatst naar een balk aan de bovenkant. Op deze manier ligt de nadruk nog meer op het bericht zelf.

Grafisch en overzichtelijk

Het oude blogoverzicht bevatte veel tekst, waardoor het moeilijk was om snel te zien waar een artikel precies over gaat. Daarom hebben wij gekozen voor een meer grafische opzet, zodat je snel het juiste artikel kunt selecteren.

vernieuwd blog overzicht

Tevens hebben wij alle artikelen onderverdeeld in vier thema’s, zodat je gemakkelijk kan selecteren op het onderwerp waar jij over wilt lezen. We schrijven over Marketing, Verkoop, Relatiebeheer en Softwareontwikkeling.

Nieuwe functie: Gerelateerde artikelen

In ons vernieuwde blog hebben we een functie toegevoegd, zodat onder elk artikel suggesties worden gedaan voor gerelateerde artikelen. Mocht je meer willen weten over een bepaald onderwerp, dan kun je vanuit het artikel gemakkelijk doorklikken.

nieuwe functie gerelateerde artikelen

Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op ons vernieuwde blog!

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018