Het laatste nieuws

Wij verwelkomen Dutch Coating Consultants als nieuwe klant!

Geplaatst door Bram van Oort op 09-09-16

Dutch Coating Consultants BV is een verftechnisch adviesbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in metaalconservering, corrosiebescherming en alle consultancy-activiteiten die daar mee te maken hebben.

Lees meer

Maatwerk tankinstallatie voor Rotterdam Shortsea Terminals

Geplaatst door Bram van Oort op 16-09-15

Op het terrein van Rotterdam Shortsea Terminal zijn 3 tankstations aanwezig voor het tanken van de eigen voertuigen. Omdat ze zijn overgestapt van rode diesel op normale diesel en vanwege het gebrek aan actieve beveiliging, was er vraag naar een tankinstallatie waarmee alleen de voertuigen van het bedrijf kunnen worden getankt.

Lees meer

Extra functionaliteit voor maatwerk winkelsoftware van Foto Konijnenberg

Geplaatst door Bram van Oort op 16-09-15

Voor Foto Konijnenberg, een foto- en videospeciaalzaak die internationaal opereert, creëerde wij eerder al maatwerk software voor heel de bedrijfsvoering. Daaronder vallen onder andere het CMS, het geautomatiseerde magazijn en aftersales.

Lees meer

Systony ontwikkelt maatwerk inkoopsoftware voor Rotterdam Shortsea Terminals

Geplaatst door Bram van Oort op 31-08-15

Rotterdam Shortsea Terminals (RST) kwam met de opdracht om nieuwe inkoopsoftware te ontwikkelen. De bestellingen bij de leveranciers en het bewaken van budgetten per object (kraan, truck, trekker, gebouw, etc.) werden in losse applicaties onderhouden, waardoor goede kostenbewaking lastig te realiseren is. De rapportages werden één keer per week met de hand in Excel gemaakt.

Lees meer

Meest recente artikelen