Het laatste nieuws

CRM-gebruikers kiezen Maximizer CRM

Geplaatst door Bram van Oort op 27-10-14

Maximizer CRM heeft in G2 Crowd’s CRM-najaarsrapport 2014 hoge ogen gegooid als het gaat om zaken als prestatie en klanttevredenheid. En daar zijn wij als Maximizer-partner best trots op! G2 Crowd is een user-generated website, waardoor enkel CRM-gebruikers hun stem kunnen laten gelden. De website staat bekend als betrouwbare bron voor software-reviews.

Lees meer

Maximizer CRM 2015 - een flexibele krachtpatser

Geplaatst door Bram van Oort op 24-10-14

Maximizer CRM 2015 is live! Daarmee is het direct één van de meest krachtige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke CRM-systeem op de markt.

Lees meer

Download de vernieuwde CRM Checklist

Geplaatst door Bram van Oort op 24-10-14

De  CRM-checklist is vernieuwd en is hiermee mooier, vollediger, accurater en meer adviserend van aard geworden! De checklist helpt organisaties om hun CRM-behoeften te herkennen, bepalen en deze te vertalen naar een handig overzicht van functionele eisen en wensen. En dat overzicht komt het gehele CRM-keuzeproces van pas!

Lees meer

Ontdek het 'Relatiebeheer van de Toekomst'

Geplaatst door Bram van Oort op 24-10-14

Sinds kort heeft Systony haar dienstenpakket uitgebreid. Naast CRM-advies en -implementatie richten we ons nu ook op Inbound Marketing en Marketingautomatisering. Hierbij zijn wij partner geworden van alles-in-1-marketingplatform HubSpot. Ook helpen wij organisaties bij het realiseren van websites die klaar zijn voor de toekomst.

Lees meer

Meest recente artikelen