Het laatste nieuws

Welkom HubSpot CRM & Teamleader

Geplaatst door Martijn Rijnders op 15-10-18

Als CRM-adviespartij willen wij organisaties zo gericht mogelijk kunnen adviseren. Daarom biedt Systony meerdere CRM-oplossingen. Dit maakt ons uniek in de Benelux.

Lees meer

HubSpot update: Verstuur e-mails op basis van tijdzones

Geplaatst door Fatma Okay op 02-09-16

Het versturen van e-mails op een tijdstip dat relevant is voor je marketing prospects verbetert open rates, click rates en de algehele merkbeleving. E-mails die op niet relevante tijdstippen worden geleverd worden vaak genegeerd of verdwenen vrij snel in de prullenmand. Om de ervaring voor je ontvangers in verschillende tijdzones te verbeteren heeft Hubspot voor Professional en Enterprise accounts een gloednieuwe functie ontwikkeld: Smart Send.

Lees meer

Systony is HubSpot Silver Partner

Geplaatst door Erik Drost op 22-02-16

Systony is sinds begin februari Certified Silver Partner van Hubspot en hier zijn we ontzettend blij mee!

Lees meer

Systony helpt Visser & Visser met marketingautomatisering

Geplaatst door Bram van Oort op 27-11-15


Visser & Visser is een belasting- en accountancy kantoor met tien vestigingen in Nederland en één in Dubai. Om hun contentstrategie door te ontwikkelen is Visser & Visser de samenwerking aangegaan met Systony.

Lees meer

Ontdek het 'Relatiebeheer van de Toekomst'

Geplaatst door Bram van Oort op 24-10-14

Sinds kort heeft Systony haar dienstenpakket uitgebreid. Naast CRM-advies en -implementatie richten we ons nu ook op Inbound Marketing en Marketingautomatisering. Hierbij zijn wij partner geworden van alles-in-1-marketingplatform HubSpot. Ook helpen wij organisaties bij het realiseren van websites die klaar zijn voor de toekomst.

Lees meer

Meest recente artikelen