Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Systony ontwikkelt maatwerk inkoopsoftware voor Rotterdam Shortsea Terminals

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 31-08-15

rst-inkoopsoftware.jpg

Rotterdam Shortsea Terminals (RST) kwam met de opdracht om nieuwe inkoopsoftware te ontwikkelen. De bestellingen bij de leveranciers en het bewaken van budgetten per object (kraan, truck, trekker, gebouw, etc.) werden in losse applicaties onderhouden, waardoor goede kostenbewaking lastig te realiseren is. De rapportages werden één keer per week met de hand in Excel gemaakt.

De software die wij voor RST ontwikkelden maakt het mogelijk om eenvoudig bestellingen te plaatsen en te volgen. De kosten van elk besteld artikel kunnen worden geboekt op het budget van één of meerdere objecten. De rapportages worden automatisch gegenereerd, waardoor het management altijd up-to-date inzage heeft in de verbruikte budgetten, schadekosten en investeringskosten.

De ingebruikname van de nieuwe software zorgt ervoor dat er veel tijd bespaard wordt omdat rapportages niet meer met de hand gemaakt hoeven te worden. Daarnaast heeft het management beter inzicht in de besteding van de budgetten.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Wij verwelkomen Dutch Coating Consultants als nieuwe klant!

Dutch Coating Consultants BV is een verftechnisch adviesbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in metaalconservering,...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 9 september, 2016
Maatwerk tankinstallatie voor Rotterdam Shortsea Terminals

Op het terrein van Rotterdam Shortsea Terminal zijn 3 tankstations aanwezig voor het tanken van de eigen voertuigen. Omdat ze...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 16 september, 2015
Extra functionaliteit voor maatwerk winkelsoftware van Foto Konijnenberg

Voor Foto Konijnenberg, een foto- en videospeciaalzaak die internationaal opereert, creëerde wij eerder al maatwerk software...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 16 september, 2015