Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt op 18-12-18

kerstverlichting

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig 2019!

Systony is van maandag 24 december vanaf 12.30 uur tot woensdag 2 januari gesloten. Heb je een supportcontract en ervaar je technische problemen? Dan kun je ons bereiken via het noodnummer +31(0)88 0303015.

Tevens zal dagelijks de e-mailbox van support@systony.nl uitgelezen worden. Vanaf woensdag 2 januari zijn wij weer iedere werkdag bereikbaar.

Gertjan van Vugt
Geschreven door Gertjan van Vugt
Gertjan is een techneut in hart en nieren, geen ICT-uitdaging is hem te groot. Als medeoprichter van Systony en projectleider CRM weet hij werkelijk alles op het gebied van CRM-implementatie en maatwerk softwareontwikkeling. Zo maakt Gertjan ieder softwareproject tot een succes.
In zijn vrije tijd bevaart Gertjan graag de Nederlandse rivieren in zijn bootje of bekijkt hij een blockbuster op het witte doek.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018