Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Help ons naar de finale van het MKB Idee 2014

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 27-10-14

mkb-idee-verkiezing-2014.jpg

Wij zijn met het ‘relatiebeheer van de toekomst’ genomineerd voor het MKB-idee 2014! Uit alle inzendingen zijn in totaal 9 ideeën genomineerd, waaronder ons idee. Tot 14 november kun je je stem uitbrengen, de drie bedrijven met de meeste stemmen worden uitgenodigd om op de Week van de Ondernemer hun case te presenteren.

Ons idee

Door CRM- en marketingsoftware te koppelen worden marketing en verkoop één, waardoor het conversieproces van vreemdeling naar loyale klant zeer krachtig wordt. Deze samenwerking levert meer omzet en hogere klanttevredenheid en werkt door efficiëntere interne processen kostenbesparend.  

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018