Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Even voorstellen: Marit Rutten

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 14-04-15

voorstellen-marit.jpg

We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Marit Rutten, die sinds januari 2015 ons salesteam versterkt.

Marit is een enthousiaste en sportieve vrouw. Als ze niet aan het werk is, is ze aan het sporten (hardlopen, mountainbiken, snowboarden, CrossFit of windsurfen). Voordat ze bij Systony kwam werken heeft ze als Sales Manager gewerkt bij Management Events. Management Events genereert leads voor haar klanten door middel van exclusieve invitation-only evenementen. Vanuit Management Events kwam ze in contact met Martijn en Marnix van Systony en zo ging ze aan de slag om de nieuwe propositie op het gebied van Inbound Marketing verder in de markt te zetten. Het raakvlak is groot. Met de inzet van Inbound Marketing genereert Systony onder andere meer websitebezoekers en leads voor haar klanten. Marit is bijna 10 jaar werkzaam in de sales en beseft als geen ander het belang van goede leads voor bedrijven.

Marit vertelde dat de eerste indruk van Systony positief is. “De sfeer is gezellig en professioneel. Ik vind het een leuke propositie, omdat de combinatie van Inbound Marketing en CRM uniek en erg sterk is”. De eerste paar maanden bij Systony zijn haar goed bevallen. “Alles was goed geregeld door mijn nieuwe collega’s, mijn laptop stond klaar en ik kon meteen aan de slag met online trainingen. En nu werk ik er alweer 3 maanden, time flies!”.

Marit heeft in een korte tijd bij Systony veel geleerd en wij zijn erg blij met haar inzet. Ze zal van A tot Z betrokken zijn bij de Inbound Marketing projecten en ze zal waardevolle commerciële content voor Systony genereren.

“Ik wil elke dag met plezier naar mijn werk gaan” zijn de woorden van Marit. Het allerleukste vindt zij dan ook het persoonlijke contact met de klant.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018