Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Maatwerk tankinstallatie voor Rotterdam Shortsea Terminals

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 16-09-15

tankinstallatie.jpg

Op het terrein van Rotterdam Shortsea Terminal zijn 3 tankstations aanwezig voor het tanken van de eigen voertuigen. Omdat ze zijn overgestapt van rode diesel op normale diesel en vanwege het gebrek aan actieve beveiliging, was er vraag naar een tankinstallatie waarmee alleen de voertuigen van het bedrijf kunnen worden getankt.

Systony kreeg opdracht software te ontwikkelen waarmee het management kan aangeven welke medewerkers op welke voertuigen mogen rijden. Door middel van authenticatie via een pasjessysteem kunnen medewerkers alleen die voertuigen tanken waartoe zij gemachtigd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan slaat de tankautomaat niet aan.

Daarnaast wordt iedere tankbeurt in een database geregistreerd, zodat het management inzicht heeft in hoeveel er per voertuig getankt wordt, door wie en wanneer dit gedaan wordt. Hierdoor weten zij precies hoeveel brandstof er per voertuig per periode verbruikt wordt.

Ook geïnteresseerd in maatwerksoftware? Bekijk onze mogelijkheden.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Wij verwelkomen Dutch Coating Consultants als nieuwe klant!

Dutch Coating Consultants BV is een verftechnisch adviesbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in metaalconservering,...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 9 september, 2016
Extra functionaliteit voor maatwerk winkelsoftware van Foto Konijnenberg

Voor Foto Konijnenberg, een foto- en videospeciaalzaak die internationaal opereert, creëerde wij eerder al maatwerk software...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 16 september, 2015