Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Extra functionaliteit voor maatwerk winkelsoftware van Foto Konijnenberg

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 16-09-15

extra-functionaliteit-konijnenberg.jpg

Voor Foto Konijnenberg, een foto- en videospeciaalzaak die internationaal opereert, creëerde wij eerder al maatwerk software voor heel de bedrijfsvoering. Daaronder vallen onder andere het CMS, het geautomatiseerde magazijn en aftersales.

Foto Konijnenberg heeft hun fysieke winkel in Den Ham geïntegreerd in het centrale magazijn, waardoor klanten kunnen bestellen uit het volledige assortiment en zij niet lang hoeven te wachten op hun artikelen.

Voor Foto Konijnberg hebben we een aanpassing gemaakt op de huidige maatwerk software waardoor medewerkers direct kunnen zien welke artikelen op voorraad zijn en deze artikelen direct kunnen reserveren voor de klant in de winkel. Na akkoord van de klant wordt de order aangemeld in het magazijn. De order wordt gelijk verzameld en de klant kan na een korte wachttijd de winkel met de gehele bestelling verlaten.

De nieuwe functionaliteit in de maatwerk software zorgt ervoor dat twee derde van de klanten binnen 3 minuten zijn bestelling heeft. De maximale wachttijd bedraagt 7 minuten.

Ook benieuwd of maatwerk software iets voor jouw organisatie is? Kijk naar de mogelijkheden die Systony biedt.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Wij verwelkomen Dutch Coating Consultants als nieuwe klant!

Dutch Coating Consultants BV is een verftechnisch adviesbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in metaalconservering,...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 9 september, 2016
Maatwerk tankinstallatie voor Rotterdam Shortsea Terminals

Op het terrein van Rotterdam Shortsea Terminal zijn 3 tankstations aanwezig voor het tanken van de eigen voertuigen. Omdat ze...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 16 september, 2015