Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Even voorstellen: Thomas van den Bosch

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 20-05-16

voorstellen-thomas.jpg

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega Thomas van den Bosch. Thomas werkt sinds mei bij Systony op de sales-afdeling.

In zijn vrije tijd korfbalt Thomas bij de selectie van Kinderdijk en is hij tevens trainer van een jeugdteam. Daarnaast is hij fervent motorrijder en als hij de kans krijgt vertrekt hij naar Oostenrijk voor een skivakantie.

Thomas houdt zich bij Systony bezig met het adviseren van (potentiële) klanten op het gebied van CRM. Voordat Thomas bij Systony aan de slag ging werkte hij als verkoper binnendienst bij WSB Solutions. Hier was hij verantwoordelijk voor de leadgeneratie, leadopvolging, het maken van offertes en het organiseren van events.

Het werken bij Systony vindt Thomas positief: “Naast de huiselijke sfeer binnen het bedrijf is er ook een grote gedrevenheid om te groeien en de beste dienstverlening te bieden.” Ook is hij erg onder de indruk van de combinatie marketingautomatisering en CRM.

We zijn blij dat we Thomas in ons team mogen verwelkomen en we hopen dat hij een leuke en leerzame tijd bij Systony zal hebben.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018