Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Even voorstellen: Stefan Nijmeijer

Marnix Otten
Door Marnix Otten op 02-07-18
stefan op werkplek

Graag stellen wij onze nieuwe collega voor: Stefan Nijmeijer. Sinds juni versterkt hij als consultant ons marketingteam.

Stefan is (mede)verantwoordelijk voor de uitrol van de inbound marketingstrategie van onze klanten. En dat ligt hem goed. Want als content specialist beschikt hij over een vlotte pen. Daarnaast heeft hij veel affiniteit met nieuwe media, waardoor hij de gemaakte content bij de juiste doelgroep krijgt. En daar krijgt hij energie van. Meten is weten, en daarbij komt zijn analytische kant van pas. Ofwel, een aanwinst voor Systony en haar klanten.

Uiteraard zal Stefan zich ook inzetten voor Systony’s eigen marketingwerkzaamheden. 

Stefan is 25 jaar oud en heeft een grote passie voor marketing en media. Het liefst is hij hier de hele dag mee bezig. Hij woont in Dordrecht en geniet in zijn vrije tijd graag van een citytrip, een goede film of een gezellig dagje weg.

Marnix Otten
Geschreven door Marnix Otten
Marnix is een gepassioneerd marketingmanager met ruime ervaring op gebied van zowel off- als online marketing. Nu ligt zijn hart bij inbound marketing automatisering en laat hij organisaties zien hoe zij maximaal online resultaat kunnen behalen.
Marnix is een Bourgondiër en staat als amateurkok ook geregeld zelf in de keuken.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018