Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Even voorstellen: Shahram Abdi

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 13-10-15

voorstellen-shahram.jpg

Sinds juni maakt onze nieuwe collega Shahram Abdi onderdeel uit van onze development-afdeling. Graag stellen wij hem aan je voor.

Als Shahram niet bij ons aan het werk is, dan besteedt hij graag tijd met zijn familie. In de zomer kun je hem bij mooi weer vaak op het strand vinden. Op dit moment is hij vooral bezig met het klussen aan zijn nieuwe huis. Daarnaast sport Shahram graag. Dit kan wielrennen zijn, maar ook surfen en volleyballen doet hij graag.

Voordat Shahram bij Systony begon werkte hij als software-developer bij ITIS waar hij werkte aan oplossingen op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. Shahram programmeert voornamelijk in .NET en C#, maar bij Systony heeft hij ook al met Python gewerkt.

Het werken bij Systony ervaart Shahram als positief: “Het is een jong en dynamisch bedrijf waar ik gevarieerd werk doe. Ik word ingezet voor uiteenlopende en uitdagende projecten. Daarnaast heb ik veel vrijheid en is er ruimte voor eigen iniatief.” Shahram werkte voor onze klant RST al aan een registratiesysteem voor tankinstallaties en een ship planner, software die RST in staat stelt om op een visuele manier alle schepen te beheren.

We zijn blij met de inzet van Shahram en we hopen dat hij nog veel softwareprojecten voor ons mag uitvoeren.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018