Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Even voorstellen: Jurrian van der Hel en Erik Drost

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 15-02-16

voorstellen-jurrian-erik.jpg

Sinds februari hebben wij er twee nieuwe collega’s bij. Jurrian ondersteunt de verkoopafdeling en Erik volgt zijn afstudeerstage op de marketingafdeling. Graag stellen we ze aan je voor.

Jurrian kan niet stil zitten. Naast zijn functie bij Systony volgt hij ook nog een studie rechten. Met het beetje vrije tijd dat hij nog heeft is hij sinds kort actief bij de vrijwillige brandweer. Daarnaast zwemt hij graag en gaat hij zo nu en dan wat drinken met vrienden.

Voordat Jurrian bij Systony aan de slag ging was hij touringcarchauffeur. Dit deed hij vanaf zijn 19e en hij is daarmee de jongste buschauffeur van Nederland.

Jurrian zegt over zijn eerste weken bij Systony: “Het is een echte uitdaging. Ik heb al enorm veel geleerd en ik leer elke dag nog bij.” Ook is Jurrian erg te spreken over de collegialiteit bij Systony.

Erik is bezig met afstuderen bij Systony. Hij doet onderzoek hoe Systony online advertising kan inzetten tijdens de gehele buyer journey van de inbound marketing doelgroepen. In zijn vrije tijd is Erik bezig met het maken van muziek en het bezoeken van concerten. Daarnaast kijkt hij graag naar voetbal.

Erik studeert Digitale Media en Communicatie aan de Hogeschool Utrecht en liep eerder al stage op de marketingafdeling van poppodium EKKO.

De eerste indruk van Erik bij Systony is positief: “Het is een leuk bedrijf met gezellige collega’s. De eerste weken waren al enorm leerzaam en ik heb veel zin om mijn onderzoek bij Systony te doen.” Naast zijn onderzoek helpt Erik ook mee met allerlei taken op de marketingafdeling.

We zijn blij dat Jurrian en Erik onderdeel van ons team zijn en we hopen dat ze mooi werk voor ons mogen verrichten.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018