Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Even voorstellen: Fatma Okay

Marnix Otten
Door Marnix Otten op 24-05-16

voorstellen-fatma.jpg

We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Fatma Okay, die sinds april 2016 ons marketingteam versterkt.

Naast haar doel om te groeien in haar carrière en beter te worden in wat ze doet, houdt ze ook heel erg van reizen. Verder is Fatma een echt familiemens en vindt ze het leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Fatma houdt zich bij Systony bezig met het consulteren van klanten op het gebied van Inbound Marketing. Voordat ze bij Systony kwam is Fatma werkzaam geweest als marketing- en communicatiemedewerker bij Incore Cables. Hier was zij verantwoordelijk voor het creëren van (premium) content, marketingautomatisering, social media beheer en alle andere aspecten van het marketingvak.

Ze ervaart haar eerste paar weken bij Systony positief: “Het fijnste bij Systony is dat de sfeer eerlijk, open en positief is. Ondanks dat ik er nog maar een korte periode werk voelt het of ik er al tijden werkzaam ben en ik hoop dat het ook zo zal blijven!”

We zijn blij dat we Fatma in ons team mogen verwelkomen en we hopen dat zij een leuke en leerzame tijd bij Systony zal hebben.

Marnix Otten
Geschreven door Marnix Otten
Marnix is een gepassioneerd marketingmanager met ruime ervaring op gebied van zowel off- als online marketing. Nu ligt zijn hart bij inbound marketing automatisering en laat hij organisaties zien hoe zij maximaal online resultaat kunnen behalen.
Marnix is een Bourgondiër en staat als amateurkok ook geregeld zelf in de keuken.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018