Even voorstellen: Ellen Prins

Marnix Otten
Door Marnix Otten op 03-08-18

ellen op werkplek
Deze week is Ellen Prins aan de slag gegaan bij Systony als content marketeer. Graag stellen wij haar aan je voor.

Ellen gaat zich inzetten voor zowel Systony’s eigen marketing als het realiseren van online content voor een aantal van onze klanten. Ze is behoorlijk vlot in de pen en met een afgeronde studie International Business & Languages schrijft Ellen een behoorlijk woordje buiten de deur. Hierdoor kan zij ook ingezet worden voor het schrijven voor onze internationale klanten. Ellen deed haar online marketing ervaring op bij diverse grote bedrijven waar ze afgelopen jaren werkte en stage liep. Nu wil ze zich toeleggen op inbound marketing.

Ellen is 24 jaar oud en woonachtig in Sliedrecht. Haar vrije tijd brengt zij het liefst door met haar familie en vrienden. Verder houdt ze van sporten en geniet zij graag van lekker wijntje.

Marnix Otten
Geschreven door Marnix Otten
Marnix is een gepassioneerd marketingmanager met ruime ervaring op gebied van zowel off- als online marketing. Nu ligt zijn hart bij inbound marketing automatisering en laat hij organisaties zien hoe zij maximaal online resultaat kunnen behalen.
Marnix is een Bourgondiër en staat als amateurkok ook geregeld zelf in de keuken.

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: CRM-adviseur Maarten

Na de jaarwisseling is Maarten de Wit bij Systony gestart in de rol van CRM-adviseur. 

Hij is 29 jaar en heeft in 2012 zijn...

Marnix Otten
Door Marnix Otten - 2 januari, 2019
Systony gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw

De kerstdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Het team van Systony wenst je prettige kerstdagen en een voorspoedig...

Gertjan van Vugt
Door Gertjan van Vugt - 18 december, 2018
Maximizer CRM lanceert update 2019
Maximizer CRM heeft de update voor 2019 gelanceerd. Als partner van Maximizer delen wij alle nieuwe en verbeterde functies in...
Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 25 oktober, 2018