Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Wij verwelkomen Dutch Coating Consultants als nieuwe klant!

Bram van Oort
Door Bram van Oort op 09-09-16

nieuwe-klant-dcc.jpg

Dutch Coating Consultants BV is een verftechnisch adviesbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in metaalconservering, corrosiebescherming en alle consultancy-activiteiten die daar mee te maken hebben.

DCC heeft ons ingeschakeld om de werkprocessen rondom de erosiecontroles te automatiseren en daarmee efficiënter te maken. Op dit moment vinden controles plaats door middel van pen, papier en een fototoestel. De controle en het rapporteren naar de klant kost hierdoor veel tijd.

Onze oplossing vervangt pen en papier door tablets. Hiermee worden ook foto’s gemaakt en wordt de GPS-locatie opgeslagen. Voor elk te controleren object komen standaard checklists beschikbaar, zodat rapportages meteen beschikbaar zijn via een webportal. Deze controle is zowel online als offline uit te voeren, zodat moeilijk bereikbare plekken als boorplatformen ook eenvoudig gecontroleerd kunnen worden.

We zijn blij dat we Dutch Coating Consultants mogen verwelkomen als klant en dat we deze uitdagende opdracht voor ze gaan uitvoeren.

Bram van Oort
Geschreven door Bram van Oort
Bram is een bevlogen inbound marketing consultant en een online duizendpoot. Digitale marketing is waar hij in uitblinkt, gespecialiseerd in online vindbaarheid en conversieoptimalisatie. Voor online advies of technische vragen rondom marketingsoftware kun je altijd bij Bram terecht.
Bram kun je als filmkenner tegenkomen in diverse filmhuizen. Ook reist Bram graag het avontuur achterna om nieuwe mensen en culturen te leren kennen.

Gerelateerde artikelen

Maatwerk tankinstallatie voor Rotterdam Shortsea Terminals

Op het terrein van Rotterdam Shortsea Terminal zijn 3 tankstations aanwezig voor het tanken van de eigen voertuigen. Omdat ze...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 16 september, 2015
Extra functionaliteit voor maatwerk winkelsoftware van Foto Konijnenberg

Voor Foto Konijnenberg, een foto- en videospeciaalzaak die internationaal opereert, creëerde wij eerder al maatwerk software...

Bram van Oort
Door Bram van Oort - 16 september, 2015