Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Microsoft Dynamics 365 in de digitale wereld

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders op 23-12-16 11:19

Microsoft Dynamics 365 in de digitale wereld.png

De opkomst van de digitale transformatie, waarbij je alle bedrijfsprocessen digitaliseert, biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. Volgens Satya Nadella, CEO van Microsoft, vereist deze transformatie het opbouwen van wat we noemen intelligentiesystemen. Dit zijn systemen die je helpen om beter om te gaan met je klanten, de nodige middelen te geven aan je medewerkers zodat ze effectiever kunnen werken, activiteiten te optimaliseren en producten en bedrijfsmodellen te transformeren. Deze intelligentiesystemen zullen uiteindelijk je concurrentiepositie verbeteren. Microsoft Dynamics 365 is ontwikkeld met het doel om innovatieve oplossingen te creëren voor bedrijfsprocessen in deze tijd van digital transformatie.

Microsoft Dynamics 365 is de enige cloudoplossing die biedt wat je nodig hebt voor CRM en ERP, alles op één plek. Van verkoop, klantenservice, bedrijfsactiviteiten en financiën, tot fieldservice, automatisering van projectservices en marketing. Microsoft Dynamics 365 heeft het allemaal.

Microsoft Dynamics 365 applicaties

Digitale intelligentie

Microsoft Dynamics 365 is niet alleen naadloos geïntegreerd met de tools die je al gebruikt (zoals Outlook en Excel), het gebruikt ook de kracht van digitale intelligentie voor elke beslissing die je neemt dankzij Cortana Intelligence, Power BI en Azure Machine Learning.

Vraag een Maximzer CRM trial aan

Deze tools helpen je met het voorspellen van de behoeften van klanten, het stroomlijnen van activiteiten, het besparen van kosten en het verhogen van de efficiëntie.

Digitale intelligentie in Microsoft Dynamics 365

Flexibel licentiemodel

Een ander groot voordeel van Microsoft Dynamics 365 is dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Kies de applicaties die je nu nodig hebt en breid ze uit naarmate je groeit.

Het wordt tijd om je bedrijf productiever, intelligenter en flexibeler te maken en je blik op de toekomst te richten met de nieuwe Microsoft Dynamics 365.

Probeer het kosteloos en vrijblijvend met een Microsoft Dynamics 365 software trial.

Vraag een Maximzer CRM trial aan

Martijn Rijnders
Geschreven door Martijn Rijnders
Martijn heeft als missie om organisaties te laten zien hoe zij hun bedrijfsresultaat aanzienlijk kunnen verbeteren aan de hand van slimmere marketing en effectief ingericht relatiebeheer. Als oprichter van Systony heeft hij brede kennis van zowel CRM- als marketingautomatisering-software en adviseert hij organisaties hoe deze software het beste geïmplementeerd kan worden.
Wanneer Martijn niet aan het werk is springt hij graag op zijn racefiets of zit hij ergens culinair te genieten.

Gerelateerde artikelen

Microsoft Dynamics 365 licenties

Microsoft Dynamics 365 biedt met krachtige ERP- en CRM-mogelijkheden zakelijke applicaties die voldoen aan de eisen van de...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 10 april, 2020
Haal meer uit Microsoft Dynamics 365 met koppelingen en maatwerk

Microsoft Dynamics 365 kan omschreven worden als een echte alleskunner, het is een CRM-systeem met verschillende modules die...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 23 oktober, 2019
Maak een goede start met Microsoft Dynamics 365

De juiste training zorgt voor een belangrijke basis voor het laten slagen van jouw CRM-implementatie, zo ook bij Microsoft...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 23 oktober, 2019