Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

Maximizer CRM 2016 - Krachtig, flexibel & betaalbaar

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders op 15-10-15 16:06

Maximizer 2016Organisaties moeten hun CRM-systeem kunnen configureren om zo aan hun specifieke behoeften te voldoen. Een betaalbaar CRM-platform dat aan de veranderende wensen en eisen van zowel het midden- en kleinbedrijf als grotere organisaties kan voldoen. Dat is wat CRM-ontwikkelaar Maximizer voor ogen had toen zij aan de slag ging met de ontwikkeling van Maximizer CRM 2016.

Gisteren werd Maximizer CRM 2016 gelanceerd. Maar wat maakt het CRM-systeem dan zo bijzonder en aantrekkelijk voor zowel de MKB-er als grotere organisaties? Een kort overzicht.

Een betaalbaar CRM dat volledig up-to-date, veilig, functioneel, gebruiksvriendelijk en innovatief is en ook nog eens kan meegroeien met je organisatie – het is voor de MKB-er niet eenvoudig CRM-software te vinden dat aan al deze eigenschappen voldoet. Vaak leidt dit bij het maken van een keuze voor een systeem uiteindelijk toch tot het doen van concessies ten aanzien van gewenste functionaliteit óf het accepteren van een hoger prijskaartje.

Met Maximizer CRM 2016 ligt het ideale CRM voor de MKB-er binnen handbereik. Hieronder wat eigenschappen en features van Maximizer CRM 2016 die de oriëntatie van MKB-ers (maar ook grotere organisaties) op een voor hen passend CRM-systeem hoogstwaarschijnlijk wat makkelijker maken.

Vraag een Maximizer CRM trial aan

Flexibel in de cloud

Tot voor kort moest je als MKB-er bij het kiezen van een geschikt CRM-platform al redelijk precies voor ogen hebben welke groei je komende jaren zou doormaken. Alleen zo kon je de software kiezen die voor jouw organisatie ‘future-proof’ is.

Maximizer heeft bij de ontwikkeling van haar 2016-versie zich eens goed afgevraagd hoe organisaties effectiever kunnen werken in de cloud. Dit resulteert in een CRM-systeem dat optimaal werkt in de cloud. Hierdoor profiteer je als organisatie ook in de cloud van alle key-features, maar behoudt het systeem de flexibiliteit om mee te schalen als je bedrijf gaat groeien.

Het resultaat van deze flexibiliteit is een cloud-based CRM dat geavanceerd, veilig en volledig functioneel is met verkoop-, marketing- en klantenservice-tools. Zo kun je je relaties beter die persoonlijke ervaring bieden en de strijd aangaan met je concurrentie – en dat ook nog eens betaalbaar.

Of het nu in jouw eigen of onze cloud draait en of je hiertussen wilt wisselen, het kan allemaal - Maximizer 2016 blijft volledig functioneel, veilig en flexibel.

Multi-level security

Je relatiedata moet toegankelijk zijn voor alle beoogde gebruikers, het liefst altijd en overal. Maar je wilt je data beschermen tegen buitenstaanders. Hoe zorg je ervoor dat je relatiegegevens niet in verkeerde handen komen?

Maximizer CRM heeft in haar nieuwste versie multi-level security ingebouwd welke voldoet aan de allerhoogste beveiligingsnormen, namelijk de Maximizer-norm. Ook in de cloud. Dit houdt in dat het systeem op verschillende niveaus beveiligd is en er geen ongeautoriseerd bezoek gebruik kan plaatsvinden.

Piekgave interface

Het oog wil ook wat, maar de gebruiker nog meer. Met haar strakke lay-out en een logische, overzichtelijke interface zorgt Maximizer CRM 2016 ervoor dat de gebruikers gemakkelijk hun weg binnen het CRM vinden en effectief kunnen werken.

Maximizer CRM 2016 heeft werk gemaakt van de interface, het ziet er mooi en overzichtelijk uit. Maar het gaat verder dan dat. Zo bevat het systeem een ‘multiple user interface’ en is het mogelijk om tijdens het maken van notities andere taken uit te voeren of data te raadplegen.

Een ander groot voordeel is het slimme dashboard. Zo kun je taartdiagrammen doorklikken voor specifieke informatie.

Werken op het web – altijd en overal

Afgelopen jaren heeft Maximizer CRM zich o.a. bezig gehouden met het verbeteren van de webversie. Met de komst van Mazimizer CRM 2016 draaien zowel de on-premise als de cloud-oplossing op een flexibel webplatform.

Mobiel CRM

Altijd en overal kunnen werken, iets wat steeds belangrijker wordt in een tijd waar werk en privé steeds meer overlap krijgen. Maximizer CRM 2016 ondersteunt dit als geen ander. Ook is de zoekfunctie voor mobiele apparaten verbeterd, kunnen zoekopdrachten worden opgeslagen, zijn favorietenlijsten toegevoegd, etc.

Superieur contactmanagement

Maximizer CRM 2016 kent een uitgebreide zoekfunctie zodat contacten snel zijn gevonden. Ook kunnen opportunities worden geïmporteerd en kent Maximizer CRM 2016 de beste partner management tools.
Een andere nieuwe functie is hotlist management. Hiermee kun je de status van gedelegeerde taken bekijken en volgen. Ook hierbij is het mogelijk de taken van meerdere gebruikers tegelijkertijd te bekijken. Zo heb je altijd inzicht in de activiteiten en status van taken en projecten.

En..

Verder stimuleert Maximizer CRM 2016 de samenwerking tussen marketing en sales en koppelt Maximizer CRM 2016 nóg beter met marketing- en salestools zoals HubSpot en Mailchimp. Al met al is Maximizer CRM 2016 een zeer krachtig maar betaalbaar CRM!

Vraag een Maximzer CRM trial aan

Martijn Rijnders
Geschreven door Martijn Rijnders
Martijn heeft als missie om organisaties te laten zien hoe zij hun bedrijfsresultaat aanzienlijk kunnen verbeteren aan de hand van slimmere marketing en effectief ingericht relatiebeheer. Als oprichter van Systony heeft hij brede kennis van zowel CRM- als marketingautomatisering-software en adviseert hij organisaties hoe deze software het beste geïmplementeerd kan worden.
Wanneer Martijn niet aan het werk is springt hij graag op zijn racefiets of zit hij ergens culinair te genieten.

Gerelateerde artikelen

Moet je kiezen voor een betaald of gratis CRM-systeem? 🚀

Ben je opzoek naar (gratis) CRM-software? Zoals je misschien al hebt gemerkt zijn er vele soorten CRM-systemen op markt. De...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 1 november, 2020
Wat onderscheidt Maximizer CRM van andere CRM-systemen?

Maximizer CRM is niet zomaar een CRM-software, het is een volwaardig platform met wereldwijd 400.000 gebruikers en meer dan 30...

Peter de Keijzer
Door Peter de Keijzer - 22 juli, 2020
[VIDEO] Het beste CRM-systeem voor MKB-bedrijven

Ondernemers kunnen met één tool teams productiever laten werken en tegelijkertijd goed overzicht houden op welke...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 16 juni, 2020