Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

HubSpot Nederland - Ontdek het beste CRM voor het MKB ✅

Ellen Prins
Door Ellen Prins op 8-5-20 14:17

HubSpot - het beste CRM in Nederland - Systony

HubSpot staat bekend om zijn innovatieve karakter en werkt continu aan het verbeteren van het CRM-systeem en de verschillende tools binnen het platform. Hoewel de Engelstalige software van HubSpot gebruiksvriendelijk en goed te begrijpen is, was bij veel gebruikers in Nederland en België behoefte aan een Nederlandstalige interface.

Goed nieuws voor deze gebruikers! Het is vanaf nu namelijk mogelijk om het platform volledig in het Nederlands te gebruiken. 🙌🏼

Ben je op zoek naar een Nederlandstalig CRM-systeem? Dan opent deze interface ook deuren voor jou. Wij werken zelf ook met het HubSpot-platform en ik adviseer je om het echt een kans te geven.

Lees gauw verder, want als ervaren partner van HubSpot in Nederland vertel ik je graag over wat HubSpot biedt en hoe je de tools optimaal kan inzetten.

Wat is HubSpot?

Ben je nog niet in aanmerking gekomen met de mogelijkheden van HubSpot? Dan leg ik je nog even uit wat HubSpot precies is.

HubSpot is een softwareplatform met verschillende tools: CRM, de HubSpot Marketing Hub, de HubSpot Sales Hub, de HubSpot Sales Hub en sinds binnenkort de HubSpot CMS-hub.

Het HubSpot-platform is eigenlijk opgericht als marketingautomatiseringsplatform (leuk woord voor galgje😎) maar heeft daarachter een sterk CRM-systeem neergezet met krachtige aanvullingen op gebied van verkoop, klantenservice én websitemanagement.

Hoe kan je HubSpot gebruiken?

Zet HubSpot in om als organisatie te groeien! Het volgende is mogelijk:

Maar goed, we kunnen dus wel concluderen dat HubSpot een totaaloplossing biedt voor organisaties die willen groeien. En dat kan heel snel en eenvoudig met HubSpot.

Alvast een kijkje nemen in HubSpot?

Bekijk dan de ultieme Nederlandstalige HubSpot CRM demovideo. Mijn collega Martijn neemt je mee in de functionaliteiten die HubSpot biedt.

HubSpot CRM demo

HubSpot Nederland Partner – Zo kunnen wij je helpen

Systony is al jarenlang partner van HubSpot in Nederland. Sinds 19 april 2021 zijn wij zelfs Diamond Partner van Nederland! Dit betekent dat wij in de top staan wat betreft HubSpot-partners. Iets om trots op te zijn!

En nu zal je misschien denken: dat zou ik ook zeggen als ik het verkoop. Maar zo zit het niet in elkaar. 😉

Wij hadden een aantal jaar geleden behoefte aan een marketingsoftware dat zich richtte op Inbound Marketing en marketingautomatisering. HubSpot’s innovatieve software bleek het meest geschikt voor ons en gebruiken dit nog steeds met groot succes.

Toen HubSpot met een CRM-systeem kwam, was dat voor ons als CRM-leverancier een mooi moment om zelf HubSpot CRM te testen en te beoordelen. Het CRM van HubSpot beviel zo goed, dat wij als CRM-leverancier van de beste CRM-systemen HubSpot CRM aan ons aanbod hebben toegevoegd.

Zelf hebben wij al meerdere HubSpot-projecten met succes afgerond, zoals je kan zien aan de ervaringen van onze klanten:

Ervaringen HubSpot Nederland

Wil je meer lezen over onze HubSpot-succesverhalen? Als HubSpot Nederland Partner hebben wij alle reviews van tevreden HubSpot-klanten beschikbaar op deze pagina.

👉🏼Wil je meer weten over wat Systony precies voor jouw organisatie kan betekenen? Drink eens een virtuele kop koffie met Maarten en Martijn. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden!

Bekijk alle functies van HubSpot

Als één van de grootste partners van HubSpot in Nederland kunnen we natuurlijk niet achterlopen met het bieden van informatie die jij als bezoeker graag wilt zien.

Onder onze klanten en websitebezoekers hebben wij een onderzoekje gedaan:

Wat wil je nou echt weten over HubSpot?

Het antwoord bleek te zijn: een informatief overzicht met alle functies dat HubSpot biedt.

En daar hebben wij voor gezorgd – de functies vind je in een handig document: het HubSpot Productoverzicht.

Ontvang het HubSpot Productoverzicht gratis in je e-mailbox 👇🏼

New call-to-action

 

Meer handige links:

 

Ellen Prins
Geschreven door Ellen Prins
Ellen is marketing consultant bij Systony. Zij zet zich zowel in voor Systony's eigen marketing als voor het realiseren van online content voor een aantal van onze klanten. Ze is behoorlijk vlot in de pen en met een afgeronde studie International Business & Languages schrijft Ellen een behoorlijk woordje buiten de deur.

Gerelateerde artikelen

Zo gebruik je HubSpot Workflows bij marketing automation

Marketing automation is een slimme manier om je sales een boost te geven. Je kunt je leads daarmee precies op het juiste...

Ellen Prins
Door Ellen Prins - 14 oktober, 2021
Waarom je nu moet overstappen van Microsoft Dynamics 365 naar HubSpot

Zoek je een echt gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk CRM-systeem? Een systeem dat helemaal past bij deze tijd?...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 7 oktober, 2021
[VIDEO] HubSpot Artificial Intelligence - Hoe kan het jou helpen?

Altijd al benieuwd geweest naar Artificial Intelligence binnen HubSpot? In deze video legt Ellen jou uit hoe Artificial...

Ellen Prins
Door Ellen Prins - 22 september, 2021