Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

HubSpot voortaan ook in het Nederlands beschikbaar

Stefan Nijmeijer
Door Stefan Nijmeijer op 8-5-20 14:17

hubspot nederlands nu beschikbaar

HubSpot staat bekend om zijn innovatieve karakter en werkt continu aan het verbeteren van het CRM-systeem en de verschillende Hubs. Hoewel de Engelstalige software van HubSpot gebruiksvriendelijk en goed te begrijpen is, was bij veel gebruikers in Nederland en België behoefte aan een Nederlandstalige interface.

Goed nieuws voor deze gebruikers! Sinds gisteren is het namelijk mogelijk om het platform volledig in het Nederlands te gebruiken.

Via Instellingen - account defaults kan je als gebruiker instellen in welke taal je HubSpot wilt weergeven. Klik hier op Nederlands en het hele platform wordt weergegeven in onze eigen taal. De Nederlandse taal werkt niet alleen prettiger, het verhoogt ook de gebruikersacceptatie binnen jouw organisatie. 

Als admin kan je ook direct de Nederlandse taal instellen voor alle gebruikers in jouw organisatie, lees hier hoe je dit precies doet.

De functie is officieel nog in bèta-fase, wat inhoudt dat er de komende periode nog wat verbeteringen doorgevoerd worden.

Benieuwd naar de andere functionaliteiten van HubSpot CRM? Download hieronder gratis en vrijblijvend het productoverzicht. 

Download het productoverzicht

 

Stefan Nijmeijer
Geschreven door Stefan Nijmeijer
Stefan is marketing consultant bij Systony en (mede)verantwoordelijk voor de uitrol van de inbound marketingstrategie van diverse organisaties. Stefan is een echte content specialist en beschikt over een vlotte pen. Daarnaast heeft hij veel affiniteit met nieuwe media, waardoor hij de gemaakte content bij de juiste doelgroep krijgt.

Gerelateerde artikelen

4 redenen waarom zakelijke groei versnelt met marketingautomatisering

Marketingautomatisering helpt jou om de volgende stap te zetten in het genereren van sales qualified leads. Maar hoe werkt het...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 19 mei, 2020
Wat is marketingautomatisering?

Marketingautomatisering is het gebruik van technologie en software om geautomatiseerd marketingactiviteiten door te voeren....

Ellen Prins
Door Ellen Prins - 13 mei, 2020