Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

De vier grote voordelen van Microsoft Dynamics 365

Maarten de Wit
Door Maarten de Wit op 6-8-18 10:36
microsoft dynamics 365 laptop

Microsoft Dynamics 365 is een flexibel en innovatief systeem dat veel voordelen biedt om jouw verkoop-, financiële- en marketingdoelstellingen te behalen. Het platform verbindt systemen en software met elkaar, maar ook de mensen binnen en buiten jouw organisatie. In dit artikel beschrijf ik de vier grote voordelen die Microsoft Dynamics 365 met zich meebrengt.

Integratie mogelijkheden met Microsoft producten

Microsoft Dynamics 365 is naadloos te integreren met de producten van Microsoft. Excel, Word en Outlook zijn de drie bekendste tools van Microsoft die vrijwel door ieder bedrijf worden gebruikt. De eenvoudige integratie van deze tools met het systeem zorgt ervoor dat je tijd efficiënter kan indelen en zodoende meer verkoopgerichte taken kan uitvoeren. Met de Outlook integratie kun je het e-mailverkeer tussen jou en je lead, contact of opportunity bijhouden en monitoren.

Een herkenbare gebruiksvriendelijke interface

Het eerste wat opvalt aan Microsoft Dynamics 365 is het herkenbare design. Het komt namelijk overeen met het design van Microsoft Office. Dit geeft een vertrouwd gevoel en verhoogt de snelheid van gebruikersacceptatie en productiviteit.

Microsoft Dynamics 365 dashboarding

Het dashboard van Microsoft Dynamics 365 is aan te passen aan individuele voorkeuren en dus geheel te personaliseren. Microsoft Dynamics 365 dashboards bieden een real-time overzicht van alle zakelijke aspecten, zoals pre-sales en klantenservice. Ook zie je resultaten en andere statistieken op je Microsoft Dynamics 365 dashboard. Deze kan je ook integreren met applicaties.

Data storage en hosting in de cloud

Microsoft Dynamics 365 slaat gegevens op in de cloud, waardoor het gemakkelijker wordt om te groeien als bedrijf en om ondersteuning te bieden aan flexwerkers. Iedere gebruiker heeft direct toegang tot de gegevens op elk gewenst moment en vanaf elke locatie. Dit kan vanaf een mobiele telefoon, desktop of laptop. Tevens kies je alleen voor de applicaties die je ook echt nodig hebt, je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt.

Download de CRM-checklist om stap voor stap te bekijken welke functionaliteiten van belang zijn voor jouw organisatie!

Download de CRM checklist
Maarten de Wit
Geschreven door Maarten de Wit
Maarten is CRM-adviseur bij Systony. Hij staat altijd klaar om organisaties te helpen bij het vinden van een passende CRM-oplossing en ervoor te zorgen dat ieder CRM-project een succes wordt.

Gerelateerde artikelen

[VIDEO] Het beste CRM-systeem voor MKB-bedrijven

Ondernemers kunnen met één tool teams productiever laten werken en tegelijkertijd goed overzicht houden op welke...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 16 juni, 2020
Microsoft Dynamics 365 licenties

Microsoft Dynamics 365 biedt met krachtige ERP- en CRM-mogelijkheden zakelijke applicaties die voldoen aan de eisen van de...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 10 april, 2020
Haal meer uit Microsoft Dynamics 365 met koppelingen en maatwerk

Microsoft Dynamics 365 kan omschreven worden als een echte alleskunner, het is een CRM-systeem met verschillende modules die...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 23 oktober, 2019