Ontvang maandelijks onze nieuwe blogartikelen in je mailbox

[VIDEO] De 6 voordelen van de HubSpot CMS Hub

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders op 1-9-21 14:45

 

De HubSpot CMS Hub is het eerste en enige CMS dat volledig is geïntegreerd met een CRM-systeem, namelijk HubSpot CRM. Dit biedt jou de mogelijkheid om een website te maken die de volledige klantreis ondersteunt. Fantastisch toch!?

In de video vertellen we je de 6 grootste voordelen van de HubSpot CMS Hub en laten we je zien hoe het CMS werkt.

De HubSpot CMS Hub is gekoppeld aan het HubSpot-platform. Zo ben je in staat je website volledig in te richten op basis van je CRM-data. Dit houdt in dat je data kan gebruiken om gepersonaliseerde ervaringen te creëren met Smart Content. Op basis van de stadium van de klantreis, locatie, branche of ieder ander relatiekenmerk in je CRM kan je personalisatie loslaten!

Daarnaast zet je automatisering in om je bezoekers op het juiste moment te voorzien van de juiste content.

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management Systeem. Dit is een systeem om je website te bouwen en te onderhouden zonder tussenkomst van developers. Zo kan jij als marketeer eenvoudig aan de slag met een website zonder diepgaande kennis van codes.

Met HubSpot CMS maak je met drag-and-drop je webpagina’s in je eigen styling en werkt veel fijner dan WordPress, Joomla of Drupal. Dit zijn CMS-systemen die specifieke kennis vereisen en zijn vaak afhankelijk van externe plug-ins. Ben je benieuwd naar onze vergelijking tussen WordPress en HubSpot? Lees dan dit blog.

Benieuwd naar de voordelen van de HubSpot CMS Hub? In de video vertel ik je er alles over maar ik licht ze hier nog even kort toe:

Voordeel 1: Alles-in-één-platform
HubSpot CMS is een alles-in-één platform met alle denkbare functies om jouw bedrijf effectief te laten groeien. Marketeers beheren eenvoudig alle content op één centrale plek.

Voordeel 2: Integratie met HubSpot CRM
Het HubSpot CMS is volledig geïntegreerd met het gratis HubSpot CRM. Hiermee kun je de volledige klantreis personaliseren op basis van alle relatiekenmerken die jij in je CRM-systeem hebt staan.


Van Calls-to-Action tot tekst in webpagina’s – je kunt alles dynamisch instellen met Smart Content. Zo geef je websitebezoekers pas écht de optimale ervaring.


Voordeel 3: Website templates

Met Hubspot CMS Hub hoef je niet meer een website design te laten maken of te laten coderen. Maak gebruik van de meer dan 100 HubSpot-templates in de market place. Zowel gratis als betaalde templates heb je tot jouw beschikking.

Het ideale is dat deze templates, thema’s genoemd, eenvoudig zijn te gebruiken en aan te passen zijn aan jouw huisstijl. Zo heb je snel en eenvoudig een werkende website tegen geringe kosten en heb je geen hoofdpijndossier door alle technische aspecten.

Voordeel 4: SEO

De SEO-tools binnen HubSpot bieden je alles wat je nodig hebt op het gebied van SEO. Zo weet je wat de juiste keywords zijn, coacht HubSpot je in verbeteringen voor je ranking binnen zoekmachines en krijg je updates over de online prestaties van je concurrenten.

Voordeel 5: Snelheid en veiligheid

Door de plug-ins die je vaak tegenkomt bij CMS-systemen ben je niet altijd verzekerd van een veilig systeem. Daarnaast kunnen deze plug-ins je website traag maken.

HubSpot CMS werkt niet met externe plug-ins en zorgt voor een optimale snelheid. Daarnaast wordt jouw HubSpot-website gehost op het meest veilige CMS.

Zaken als SSL-certification, 24/7 monitoring, permissioning, back up en audit login zijn standaard ingebouwd bij HubSpot CMS. Het mooiste is dat deze zaken altijd voor jou werken zonder dat je er zelf over na hoeft te denken. HubSpot CMS regelt deze zaken op de achtergrond.

Zo heb je ook nooit snelheid- of beveilingsproblemen doordat er een onveilige plug-in is geïnstalleerd. HubSpot CMS Hub is een gesloten systeem met een market place vol met goedgekeurde add-ons. Veiliger dan dat wordt het niet!

Voordeel 6: Responsive design

HubSpot CMS heeft een krachtig responsive design. Dit betekent dat alle content automatisch geoptimaliseerd is voor ieder apparaat. Of dit nu op een mobiele telefoon, tablet of PC is, jouw content ziet er altijd prefect uit.

Interesse in HubSpot CMS?

Overweeg jij je website om te zetten naar HubSpot CMS? Maak eens een afspraak, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

advies gesprek systony

Martijn Rijnders
Geschreven door Martijn Rijnders
Martijn heeft als missie om organisaties te laten zien hoe zij hun bedrijfsresultaat aanzienlijk kunnen verbeteren aan de hand van slimmere marketing en effectief ingericht relatiebeheer. Als oprichter van Systony heeft hij brede kennis van zowel CRM- als marketingautomatisering-software en adviseert hij organisaties hoe deze software het beste geïmplementeerd kan worden.
Wanneer Martijn niet aan het werk is springt hij graag op zijn racefiets of zit hij ergens culinair te genieten.

Gerelateerde artikelen

[VIDEO] Nieuw, de HubSpot Operations Hub

In deze video van onze reeks laten we zien dat HubSpot zich razendsnel ontwikkeld. Dat bewijst het platform nu ook weer met de...

Martijn Rijnders
Door Martijn Rijnders - 15 september, 2021
[VIDEO] Wat is HubSpot Lead Scoring en hoe pas je het toe?

Het is weer tijd voor een nieuwe video uit de reeks! In deze video trappen we af met alles wat je moet weten over HubSpot Lead...

Ellen Prins
Door Ellen Prins - 8 september, 2021